• Ново
НОВИ 12V СТАРТЕР МОТОРНИ 0001110013 86AB11000AC 86ABAC 89AB11000AA 89ABAA 91AB11000BA ЗА FORD ESCORT 1.8 L 1995-2005
zoom_in

НОВИ 12V СТАРТЕР МОТОРНИ 0001110013 86AB11000AC 86ABAC 89AB11000AA 89ABAA 91AB11000BA ЗА FORD ESCORT 1.8 L 1995-2005

DEN 5760.00

Износот
check Това е достапна

НОВИ 12 V СТАРТЕР МОТОРНИ 0001110013 86 AB11000 AC 86 ABAC 89 AB11000 AA 89 ABAA 91 AB11000 BA ЗА FORD ESCORT 1.8 L 1995-2005
Гаранција : ПАКУВАЊЕ : НЕУТРАЛЕН КУТИЈА за СЛОБОДНИ 360 DAYS ГАРАНЦИЈА време на Испорака : 1-15days според количината
Оем Референца : 0001110013 0001110019 0001110043 0001110064 0001110088 0001110104 0001110105 0001317023 0986013090 0986013092 0986013130 0986018220 1309 1313 1822 84 AB11000 AB 84 ABAB 86 AB11000 A1 A 86 AB11000 A2 A 86 AB11000 AC 86 ABAC 89 AB11000 AA 89 ABAA 91 AB11000 BA 91 AB11000 EB 91 AB11000 FA 91 AB11000 FB 91 AB11000 GA 91 AB11000 PA 91 ABBA 91 ABEB 91 ABFA 91 ABFB 91 ABGA 91 ABPA 92 AX11000 HB 92 AXHB 94 AB11000 FB 94 ABFB 97 AB11000 BB 97 AB11000 BC 97 ABBB 97 ABBC 97 BB11000 BB 97 BB11000 BC 97 BBBB 97 BBBC 26913 26914 26914 A 26914 F 26935 26935 D 26941 LRS00455 LRS00578 LRS00733 LRS455 LRS578 LRS733 433340 455746 455896 Примена : ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк III (GAA) - D 1.6 Моторот Код : LTA 02.84 - 12.85 Hatchback 40 54 1608 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк III Имот (AWA) - D 1.6 Моторот Код : LTA 02.84 - 12.85 Имот 40 54 1608 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк IV (GAF, AWF, ABFT) - D 1.6 Моторот Код : ВКЛУЧИЈА 01.86 - 01.89 Hatchback 40 54 1608 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк IV (GAF, AWF, ABFT) - 1.8 Д Мотор Код : РТС 01.89 - 07.90 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк IV (GAF, AWF, ABFT) - 1.8 Д Мотор Код : RTB 01.89 - 07.90 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк IV Имот (AWF, AVF) - D 1.6 Моторот Код : ВКЛУЧИЈА 01.86 - 01.89 Имот 40 54 1608 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк IV Имот (AWF, AVF) - 1.8 Д Мотор Код : РТС 01.89 - 07.90 Имот 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк IV Имот (AWF, AVF) - 1.8 Д Мотор Код : RTB 01.89 - 07.90 Имот 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк V (GAL) - 1.8 Д Мотор Код : СВТ 07.90 - 12.92 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк V (GAL) - 1.8 Д Мотор Код : RTH 07.90 - 12.92 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк V (GAL) - 1.8 Д Мотор Код : RTF 07.90 - 12.92 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VI (GAL) - 1.8 TD Мотор Код : RFS 02.93 - 01.95 Hatchback 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VI (GAL) - 1.8 TD Мотор Код : RFK 02.93 - 01.95 Hatchback 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VI (GAL) - 1.8 TD Мотор Код : RFD 02.93 - 01.95 Hatchback 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VI Салон (GAL) - 1.8 TD Мотор Код : RFK 08.93 - 01.95 Салон 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VI Салон (GAL) - 1.8 TD Мотор Код : RFD 08.93 - 01.95 Салон 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VI Имот (GAL) - 1.8 TD Мотор Код : RFD 02.93 - 01.95 Имот 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VI Имот (GAL) - 1.8 TD Мотор Код : RFK 02.93 - 01.95 Имот 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII (ГАЛ, AAL, ABL) - 1.8 Д Мотор Код : СВТ, на МОЈОТ : 12.95 01.95 - 12.96 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII (ГАЛ, AAL, ABL) - 1.8 Д Мотор Код : RTH, на МОЈОТ : 12.95 01.95 - 12.96 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII (ГАЛ, AAL, ABL) - 1.8 Д Мотор Код : RTF, на МОЈОТ : 12.95 01.95 - 12.96 Hatchback 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII (ГАЛ, AAL, ABL) - 1.8 Турбо D Мотор Код : RVA 12.95 - 10.98 Hatchback 51 70 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII (ГАЛ, AAL, ABL) - 1.8 TD Мотор Код : RFD 01.95 - 10.98 Hatchback 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII (ГАЛ, AAL, ABL) - 1.8 TD Мотор Код : RFK 01.95 - 10.98 Hatchback 66 90 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII Салон (ГАЛ, AFL) - 1.8 Д Мотор Код : СВТ, од МОЈОТ : 02.95, на МОЈОТ : 12.95 01.95 - 12.96 Салон 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII Салон (ГАЛ, AFL) - 1.8 Д Мотор Код : RTF, од МОЈОТ : 02.95, на МОЈОТ : 12.95 01.95 - 12.96 Салон 44 60 1753 ЗА ФОРД - ПРИДРУЖБА Мк VII Салон (ГАЛ, AFL) - 1.8 Д Мотор Код : RTH, од МОЈОТ : 02.

Објектот Должина:
20
Материјал Тип:
Алуминиум
Специјални Функции:
Стартер
Објектот Тежина:
6KG
Поставување на Возило:
моторот
Бренд Име:
HNROCK
Земја/Регион на Производство:
Кина
Објектот Висина:
12
Осветленост Дел Број:
0001110013 86AB11000AC 86ABAC 89AB11000AA 89ABAA 91AB11000BA
Производителот Дел Број:
0001110013 86AB11000AC 86ABAC 89AB11000AA 89ABAA 91AB11000BA
Другиот Дел Број:
0001110013 86AB11000AC 86ABAC 89AB11000AA 89ABAA 91AB11000BA
Објектот Ширина:
15
Напон:
12v
моќност:
1.7 KW
Заби:
10T

Слична стока во категоријата..